Creatief vakmanschap

Nu in deze corona tijd zijn de ondernemers op verschillende manieren bezig om ondanks dat hen zaken niet open mogen inkomsten te genereren.
Ik ben met het mooie weer op Hemelvaartsdag eens een kijkje gaan nemen aan de Groene Loper,
hier zag je dat de mensen liepen te genieten van de zon.
Op het pleintje bij de Groene Loper stond een rij mensen bij een ijsco kar om een lekker ijsje te kopen .
Bij de bekende horeca zaak Telentino de Greune Luiper kon men terecht voor een ijsje, kop koffie of een stukje gebak.
Bij de vandaag geopende paviljoen Restobar Mama in het vrijheidspark kon men eten kopen en mee nemen om het thuis te nuttigen, je kunt er ook Earth koffie krijgen en Bradley’s theespecialiteiten
van ambachtelijke koffiebranderij Mocca d ' Or.
Bij de al langer bekende horeca zaak Bistrot on Top kon men ook de vooraf bestelde menu’s komen afhalen en had men de gelegenheid een ijsje te kopen. De horeca zaken mogen wel eten verkopen maar het mag er niet genuttigd worden. Deze zaken zijn blij dat ze vanaf 1 juni voor een beperkte groep mensen en onder de strikte RIVM voorwaarden open mogen gaan ( maar  de gasten moeten van te voren reserveren ).
Zo zie je maar dat in deze moeilijke tijd de ondernemers creatief bezig zijn om zelf inkomsten te genereren en de mensen zo proberen te helpen om hen een steuntje in de rug te geven om deze bizarre tijd door te komen.
Mijn motto luid immers: HAW PIN en STAY STRONG.