Happy Kids op buurtcamping met Ziesjoem.

Ruim 100 kinderen tussen de 4 en 15 jaar oud verblijven sinds afgelopen maandag op de tijdelijke buurtcamping "Heppie bij de Liewe" achter het trefcentrum Edi in de Maastrichtse wijk Wittevrouweveld.
Deze camping wordt georgaaniseerd door Jeugdclub "de Happy Kids" uit bovengenoemde wijk en ze organiseren dagelijks activiteiten met een tema voor de Happy Kids, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.
Zo was er  o.a. deze week een Flower Power dag, een sprookjesdag en op vrijdag (de slotdag ) wordt er een een carnavalsdag georgainseerd.
Afgelopen woensdag kwam de buurtagent langs om een kijkje te nemen bij dit kinderfestijn.
Vanavond was ik bij de kinderdisco aanwezig en werd er door de Maastrichtse groep Ziesjoem een optreden gegeven. Onder de optredens door moesten de vrijwilligers (ruim 20 waren er deze week aktief) alle zeilen bij zetten om de tenten en partytenten niet de lucht te laten ingaan.

Het was een grandioze avond om mee te maken en goed om te zien dat de buurt hierbij betrokken werd en het spektakel kwamen aanschouwen. Pastoor Mattie Jeukens was een van de aandachtige toeschouwers.

Bron: de Limburger