Georgemaastricht.nl

Georgemaastricht.nl

Resto Van Harte

Resto Van Harte (Trefcentrum Edi en woonzorgcentrum De Zeven Bronnen) staat synoniem voor gezelligheid en lekker eten voor een schappelijke prijs.
Resto Van Harte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving; eenzaamheid en sociaal isolement bestrijdt ze actief.
Door mensen uit alle lagen van de bevolking samen te brengen: Er wordt lekker voor je gekookt en de sfeer is gezellig om met buurtgenoten gezellig te tafelen. Resto Van Harte is bedoeld voor mensen met een smalle beurs, maar iedereen is welkom!
Op het menu staan uitsluitend verse groenten,Vlees, Een vegetarisch menu kunt u bij het reserveren aanvragen.
George : Ik kom iedere week hier bij Resto VanHarte en er wordt geweldig gekookt. Ik heb sinds een jaar of 4 leuke buurtgenoten leren kennen en verheug me erop om elkaar weer op vrijdagavond te zien. In Wittevrouwenveld was het eerst Eten met Manus en is toen overgegaan in Resto van Harte.
In Trefcentum Edi in Wittevrouwenveld is het elke week op vrijdag avond van 17:30 uur tot 19:30 uur en in woonzorgcentrum De Zeven Bronnen is het 1 x in de maand op donderdag avond.
Mocht u een keer willen mee genieten van het lekkere eten, gelieve dan vooraf te reserveren.
voor meer informatie kunt u 
hier  kijken.
Hopelijk zien we u een keer en schuift u gezellig aan.
Het eten was overigens afgelopen avond lekker en tot verrassing van iedereen kwam Geertje, (zij is violiste van Philharmonue Zuid Nederland en geeft kinderen van de wijk( en met een smalle beurs) vioolles.
Het Avé Maria voor ons spelen, wat iedereen met een staande ovatie waardeerde.