Georgemaastricht.nl

Georgemaastricht.nl

Black Gospel Concert 2019

Afgelopen middag vond de 13e editie van het Blackgospel concert Wittevrouwenveld plaats in een goed bezochte O.L.V. van Lourdes Kerk in bovengenoemde wijk.
Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Cultuur Sur Place die ook in de juni maand het Manus van Alles Festival in Wittevrouwenveld organiseert.
Dit doen ze om de bewoners van de straten waar het Manus Van Alles festival plaatsvind te bedanken voor hen medewerking om het festival te laten plaats vinden.
Dit jaar gaf Gospelkoor Amazing Vocals een hartverwarmende kerstconcert met een mix van bekende Gospel en negro spirituals, maar musicalsuccessen, soulhits, moderne popsongs en traditionals werden ook ten horen gebracht Dit Gospelkoor is o.a bekend van hen optredens in de Henny Huisman Surprise show, bij de toppers, bij Paul de Leeuw voor Stef Bos, 3FM awards ets. Dit is dus niet zomaar een (Blackgospel) koor. Door hun uitstraling , swing, en repertoire keuze werkte hen optreden aanstekelijk op het publiek en werd er volop geswingd.
Het publiek heeft zich goed geamuseerd. Goed dat deze traditie in deze cultuurrijke wijk plaatsvind en de mensen van Maastricht en omstreken dit weten te waarderen.